Looking For Anything Specific?

Φωτια Ιστιαια / Κι άλλη φωτιά στην Εύβοια: Φλόγες και στην Ιστιαία ... - Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν.

Φωτια Ιστιαια / Κι άλλη φωτιά στην Εύβοια: Φλόγες και στην Ιστιαία ... - Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν.. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα.

Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό.

Tie dye: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφίζεται με το ...
Tie dye: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφίζεται με το ... from www.prwtoselido.gr
Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς.

Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα.

Νέα φωτιά ξέσπασε στην Ιστιαία Ευβοίας
Νέα φωτιά ξέσπασε στην Ιστιαία Ευβοίας from videoadsalpha.akamaized.net
Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία.

Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια.

'' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν.

Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ...
Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ... from tvstar.gr
Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags :

Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί.

Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Η φωτιά κάνει συνεχώς κύκλους γύρω από τις βουνοκορφές και καίει τα χωριά γύρω από αυτές. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν.

Posting Komentar

0 Komentar