Looking For Anything Specific?

Σεισμοσ Ικαρια : Seismos 4 3 Rixter Anoixta Ths Ikarias / Επίκεντρο τα 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας με εστιακό βάθος τα 15 χιλιόμετρα

Σεισμοσ Ικαρια : Seismos 4 3 Rixter Anoixta Ths Ikarias / Επίκεντρο τα 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας με εστιακό βάθος τα 15 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό του βάθος ήταν 15. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο enikos.gr, μετά τον σεισμό μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας, ο πρόεδρος του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας ευθύμιος λέκκας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ισχύ 3,1 ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή δυτικά της ικαρίας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 32χλμ νοτιοανατολικά της ικαρίας. Ο πάρις καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιομέτρων. Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν.

Seismos Twra Seismos 4 1 Rixter Meta3y Samoy Kai Ikarias
Seismos Twra Seismos 4 1 Rixter Meta3y Samoy Kai Ikarias from cdn.i-diakopes.gr
Σεισμός τώρα μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.11 μετά τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 27 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το. Σεισμός 4,3 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο αισθητός στα δωδεκάνησα, κοντά στην ικαρία σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ισχύ 3,1 ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή δυτικά της ικαρίας. Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε την ικαρία. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπεθα.

Ζημιές σε μουσεία και μνημεία σε σάμο, ικαρία, χίο (pics) ρωγμή εμφανίστηκε στο πόδι του υπερμεγέθους κούρου στο αρχαιολογικό μουσείο βαθέως.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,3 ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 12,1 χλμ. Σεισμοσ ικαρια νέα σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της ικαρίας 30.10.2020 | 14:50 σεισμός τώρα ικαρία: Ο σεισμός σημειώθηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τον ισχυρό σεισμό στη σάμο. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο enikos.gr, μετά τον σεισμό μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας, ο πρόεδρος του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας ευθύμιος λέκκας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 32χλμ νοτιοανατολικά της ικαρίας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό του βάθος ήταν 15. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπεθα. Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Ζημιές και στην ικαρία απο την ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βδ της σάμου με την ένταση να φτάνει τα 6.7 της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιομέτρων. Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο στις στις 09:30 ώρα ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε την ικαρία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό του βάθος ήταν 15.

Tarakoynh8hkan Samos Kai Ikaria Seismos 6 7 Rixter Xtyphse Ta Nhsia Toy Aigaioy 8 Traymaties O Nikos Xardalias Ka8 Odon Gia To Ba8y Efhmerida Kefalonia
Tarakoynh8hkan Samos Kai Ikaria Seismos 6 7 Rixter Xtyphse Ta Nhsia Toy Aigaioy 8 Traymaties O Nikos Xardalias Ka8 Odon Gia To Ba8y Efhmerida Kefalonia from efimeridakefalonia.gr
Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο στις στις 09:30 ώρα ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 27 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το. Πληγώθηκαν εκκλησίες, μνημεία και σε. Έτσι διηγείται την ιστορία του ικάρου ο απολλόδωρος. Σεισμός τώρα μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.11 μετά τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε την ικαρία.

Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε.

Πληγώθηκαν εκκλησίες, μνημεία και σε. Ζημιές και στην ικαρία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της σάμου. Ζημιές σε μουσεία και μνημεία σε σάμο, ικαρία, χίο (pics) ρωγμή εμφανίστηκε στο πόδι του υπερμεγέθους κούρου στο αρχαιολογικό μουσείο βαθέως. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε ισχύ 3,1 ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή δυτικά της ικαρίας. Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Σεισμός 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ σάμου και ικαρίας.συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιομέτρων. Ο σεισμός σημειώθηκε μόλις λίγα λεπτά μετά τον. Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο στις στις 09:30 ώρα ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Έτσι διηγείται την ιστορία του ικάρου ο απολλόδωρος. Σεισμός τώρα μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.11 μετά τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο. Share on facebookshare on twitter. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ.

Πληγώθηκαν εκκλησίες, μνημεία και σε. Σεισμός 4,1 ρίχτερ βορειοανατολικά της ικαρίας. Σεισμός 4 ρίχτερ στην ικαρία το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται σε απόσταση 233 χιλιομέτρων ανατολικά… 05/01/2020, 00:00 Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας.

Seismos Samos Katolis8hseis Sthn Ikaria Meta Ta 6 7 Rixter Cnn Gr
Seismos Samos Katolis8hseis Sthn Ikaria Meta Ta 6 7 Rixter Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 27 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το. Το επίκεντρο υπολογίζεται 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό. Σεισμός στην ικαρία 4,3 ρίχτερ. Επίκεντρο τα 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας με εστιακό βάθος τα 15 χιλιόμετρα Στον αρχαιολογικό χώρο του ηραίου κατεγράφησαν. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 12,1 χλμ. Ζημιές και στην ικαρία απο την ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε βδ της σάμου με την ένταση να φτάνει τα 6.7 της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός τώρα μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.11 μετά τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο.

Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,1 βαθμών στην κλίμακα ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο στις στις 09:30 ώρα ελλάδος, όπως ανακοινώθηκε από το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών.

Share on facebookshare on twitter. Το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση 27 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το. Ο πάρις καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Το επίκεντρο υπολογίζεται 33 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της ικαρίας και το εστιακό. Σεισμοσ ικαρια νέα σεισμική δόνηση 4.6 ρίχτερ νοτιοανατολικά της ικαρίας 30.10.2020 | 14:50 σεισμός τώρα ικαρία: Αν δεν υπάρχει ανθεκτικό έπιπλο, γονατίστε στο μέσον του δωματίου, μειώνοντας όσο γίνεται το ύψος σας και προστατέψτε. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο ανατολικό αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στο νησί της ικαρίας. Ζημιές σε μουσεία και μνημεία σε σάμο, ικαρία, χίο (pics) ρωγμή εμφανίστηκε στο πόδι του υπερμεγέθους κούρου στο αρχαιολογικό μουσείο βαθέως. Ζημιές και στην ικαρία προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 ρίχτερ που σημειώθηκε στα ανοιχτά της σάμου. Ένας σεισμός μικρής έντασης σημειώθηκε στην ικαρία λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της παρασκευής (02.10.2020). Έτσι διηγείται την ιστορία του ικάρου ο απολλόδωρος. Σεισμός τώρα μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 00.11 μετά τα μεσάνυχτα στον θαλάσσιο χώρο.

Ο πάρις καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986 σεισμοσ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 32χλμ νοτιοανατολικά της ικαρίας.

Posting Komentar

0 Komentar